scania1980, to ty jechałeś ostatnio w sobotę albo niedzielę z Czewy w stronę Srocka i zatrzymałeś się w Kusiętach swoim VRS-em? Patrzę teraz na avatar, a tam końcówka AH
Witam kolegów. Mam octavie z 2002r 1.9 tdi 110km kombi. w moim aucie w dniu dzisiejszym padło wszystko. nie zamykają się tylne drzwi łącznie z klapą (centralny mam z kluczyka), nie reaguje podświetlenie w drzwiach, w podsufitce i w bagażniku. nie otwierają się okna (mam elektryczny tylko przód). nie mam pojęci co może być przyczyną i gdzie tego szukać. bardzo proszę o pomoc
sprawdz kable w przelotce między drzwiami a autem, oraz moduł w drzwiach kierowcy po zdjęciu boczku, taki z dużą wtyczką przy podnośniku szyb. Pewnie gdzieś kabel się przerwał.
Tu jest wszystko ok. problem okazał się z bezpiecznikiem jest tam 10A ale okazało się że przepala go w sekunde. zamontowałem 15 A i działa ale nie wiem co mogło być przyczyną że przepala 10 i nie wiem czy dobrze zrobiłem że dałem większy, żeby się coś jeszcze nie stało.
ASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60
Komentarz